Cabinetul de masaj  Glow Massage a fost creat cu multa atentie la detaliu, profesionalism si echilibru intre eficienta si confort. Eleganta si rafinamentul ambientului au fost concepute in vederea crearii unui spatiu primitor ce va corespunde tuturor exigentelor clientilor sai.

Functional intr-o locatie centrala dar neperturbata de tumultul citadin ofera o gama  larga de masaje profesionale – terapeutice, de relaxare, masaje sportive, masaj intretinere dar si masaje anticelulitice.

Pozitionat in apropierea intersectiei dintre strazile Octavian Goga si Nerva Traian  pe o strada usor accesibila din bulevardul Nerva Traian, unde puteti gasi locuri de parcare indiferent de ora, Glow Massage este locul ideal pentru va convinge ca inca exista locuri in care grija si atentia acordata clientului merg mana in mana cu eficienta si calitatea tratamentelor iar respectul si profesionalismul sunt principiile de baza ale acestui cabinet.

Solutiile propuse de cabinetul nostru vor fi mereu adaptate fiecarei persoane cat si cazului prezentat de aceasta. Bazandu-ne pe experienta acumulata in rezolvarea acestor tipuri de probleme, ne dorim ca la sfarsitul tratamentelor starea de bine  si satisfactia pentru rezultatele obtinute sa va aduca un zambet de implinire pe chip.