SERVICIILE NOASTRE Oferim o gama larga de servicii

Masaj de relaxare

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creeaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. In general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta si sex: adulti, copii, sugari, adolescenti sau nou-nascuti.

vezi mai mult
Masaj intretinere

Masaj intretinere

Masajul de intretinere are la baza tehnici ale masajului suedez. Actiunea lui este sa inducă o stare mentala pozitiva si o buna functionalitate la toate functiile corpului precum si reducere a tensiunii in muschi; isi gaseste utilitatea, fie dupa o serie de masaje terapeutice, in cadrul carora s-a obtinut un rezultat favorabil - ce trebuie intretinut, fie cand persoana doreste sa primeasca masaj ...

vezi mai mult
Masaj anticelulitic

Masaj anticelulitic

Se efectuează local (abdomen, fese, picioare, brate), in zonele afectate de celulita, folosindu-se creme speciale, reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulita. Cauzele care determină aparitia celulitei sunt multiple: prea multa depunere de grasime in celule si in spatiul dintre celule; existenta deranjamentul hormonal care provoaca depunere de grasime si apa

vezi mai mult
Masaj terapeutic

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic este un masaj manual suedez combinat cu alte tehnici de recuperare cum ar fi: aromo-terapia, chiropractica, reflexologia, bioenergia pentru tratarea unor boli curente si accidente, refaceri dupa operatii, traumatisme.

vezi mai mult
Masajul sportiv

Masajul sportiv

Masajul sportiv ajuta atletii sa-si pregateasca muschii pentru performanta, sa se recupereze dupa un eveniment important sau sa aiba o stare buna in timpul antrenamentelor. Dar masajul sportiv nu este recomandat doar sportivilor, el ajutand si in cazul persoanelor cu rani si dureri cronice.

vezi mai mult