Regulament

1. Pentru a beneficia de serviciile oferite de Glow Massage, va sfatuim sa va faceti o programare in prealabil. Programarile se fac telefonic la numarul: 0721 507 831.

2. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 11.00 – 20.00, iar Sambata intre orele 10.00 – 18.00

3. Abonamentele achizitionate au valabilitate 2 luni de la data achizitiei

4. Va rugam sa ajungeti cu 5-10 minute inainte de ora programata pentru a avea timp sa va schimbati.

5. Din respect pentru clienti si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat programarile care urmeaza sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament.

6. De asemenea, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara.

7. Programarile se fac in limita sumei achitate din abonament.

8. Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa ne anuntati din timp, cu cel putin 5 ore inainte (recomandabil cu 24 ore inainte), daca nu puteti ajunge la ora programata. In caz contrar, vom fi nevoiti sa scadem din abonament sedinta la care ati absentat.

9. In cazul in care nu va prezentati la 2 sedinte programate consecutiv, urmatoarele programari vor fi anulate in mod automat din programatorul salonului.

10. Cabinetul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii

  • Facebook
  • Twitter