Servicii

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creeaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. In general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta si sex: adulti, copii, sugari, adolescenti sau nou-nascuti.

 

Masaj Terapeutic

Efectele masajului terapeutic în cazul traumatismelor si al bolilor are efecte de ameliorare, întretinere mergând pâna la vindecarea completa.

Masajul terapeutic este un masaj manual suedez combinat cu alte tehnici de recuperare cum ar fi: aromo-terapia, chiropractica, reflexologia, bioenergia pentru tratarea unor boli curente si accidente, refaceri dupa operatii, traumatisme.

 

Masaj Anticelulitic

Se efectuează local (abdomen, fese, picioare, braţe), în zonele afectate de celulită, folosindu-se creme speciale, reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulită.

Cauzele care determină apariţia celulitei sunt multiple: prea multă depunere de grăsime în celule şi în spaţiul dintre celule..

 

 

Masaj Intretinere

Masajul de întreţinere are la bază tehnici ale masajului suedez .Acţiunea lui este să inducă o stare mentală pozitivă şi o bună funcţionalitate la toate funcţiile corpului precum şi reducere a tensiunii în muşchi; îşi gaseşte utilitatea, fie după o serie de masaje terapeutice , în cadrul cărora s-a obţinut un rezultat favorabil—ce trebuie întreţinut, fie când persoana doreşte să primească masaj în scopul profilactiv, în vederea păstrării unei stări bune de sănătate şi un tons psihic ridicat.

 

Masajul Sportiv

Masajul sportiv ajuta atletii sa-si pregateasca muschii pentru performanta, sa se recupereze dupa un eveniment important sau sa aiba o stare buna in timpul antrenamentelor. Dar masajul sportiv nu este recomandat doar sportivilor, el ajutand si in cazul persoanelor cu rani si dureri cronice.

 
 

  • Facebook
  • Twitter